جوجه ترش نواب ابراهیمی غذای کلاسیک ایرانی است که به طعم تند و خوش طعمش معروف است. این غذا ترشی لیموترش خشک را با طعم مرغ و ادویه ها ترکیب می کند و غذایی خوش طعم و لذیذ را به وجود می آورد. در این مطلب وبزینر مراحل طرز تهیه جوجه ترش نواب ابراهیمی که شامل مواد مورد نیاز، مراحل پخت و نکات مهم برای کسب بهترین نتیجه را قدم به قدم ارائه می دهیم. ضمن اینکه برای سفارش غذای آنلاین می توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید. خب اگر آماده اید سری به آشپزخانه بزنیم و این غذای خوشمزه را تهیه کنیم.

جوجه ترش نواب ابراهیمی در وبزینر
جوجه ترش نواب ابراهیمی

طرز تهیه جوجه ترش نواب ابراهیمی

مواد لازم

  • 4 ران مرغ استخوان دار
  • 4 عدد سینه مرغ با استخوان
  • 1 پیاز بزرگ، خرد شده
  • سیر 4 حبه، خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • 2 عدد لیمو ترش خشک شده که چنگال سوراخ شده
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده
  • 1 قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل کاین
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
  • 2 فنجان آب مرغ
  • گشنیز تازه، خرد شده برای تزئین (اختیاری)

دستور پخت جوجه ترش تابه ای

  1. در یک قابلمه چدنی بزرگ یا فر هلندی، روغن نباتی را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ران و سینه مرغ را به قابلمه اضافه کنید و از هر طرف حدود 5-7 دقیقه تفت دهید تا سرخ شود. پس از سرخ شدن مرغ ها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.
  2. در همان قابلمه پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز عسلی شود. رب گوجه فرنگی، زیره، گشنیز، زردچوبه، فلفل هندی، نمک و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  3. لیموترش خشک و آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و مرغ را به قابلمه برگردانید. در قابلمه را با درب بپوشانید و بگذارید 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته و نرم شود، بجوشد.
  4. پس از پخته شدن مرغ، آن را از قابلمه خارج کرده و در ظرف سرو قرار دهید. سس را از طریق یک الک توری ریز در کاسه ای جداگانه صاف کنید و روی مواد جامد فشار دهید تا حد امکان مایع خارج شود. مواد جامد را دور بریزید و سس را داخل قابلمه برگردانید.
  5. حرارت را زیاد کنید و سس را مرتباً هم بزنید تا کم شود و غلیظ شود، حدود 10-15 دقیقه. پس از غلیظ شدن سس، طعم آن را بچشید و در صورت نیاز چاشنی آن را تنظیم کنید.
  6. سس را روی مرغ بریزید و در صورت تمایل با گشنیز خرد شده تزئین کنید و آن را با برنج یا نان سرو کنید.

نکات مهم طرز تهیه جوجه ترش تابه ای

  • برای دریافت طعم بهتر، از مرغ با استخوان استفاده کنید. استخوان ها به حجم غذا می افزایند و به مرطوب نگه داشتن مرغ در طول پخت کمک می کنند.
  • لیموهای خشک را قبل از اینکه به قابلمه اضافه کنید با چنگال سوراخ کنید. این به آزاد شدن طعم آنها در ظرف کمک می کند.
  • مقدار فلفل را به سلیقه شخصی خود تنظیم کنید. اگر غذای ملایم‌تری را ترجیح می‌دهید، مقدار آن را کاهش دهید یا به‌کلی آن را حذف کنید.
  • اجازه دهید مرغ حداقل 30 دقیقه بجوشد تا طعم ها با هم مخلوط شوند. این باعث می شود یک غذای خوشمزه تر و لطیف تر به دست بیاید.
  • سس از طریق الک توری ریز صاف کنید تا مواد جامد از بین برود و بافت نرم تری ایجاد شود.

جمع بندی

در نهایت، جوجه ترش نواب ابراهیمی غذای خوشمزه و خوش طعم مازندرانی است که برای هر مراسمی مناسب است. با چند ماده ساده و برخی مهارت های اولیه آشپزی، می توانید این غذای خوشمزه و سیر کننده درست کنید. چه برای یک شام خانوادگی یا یک مناسبت خاص آشپزی کنید، این دستور غذا مطمئناً تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. پس آن را امتحان کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید

بیشتر بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *